Meulensteen: Intens spænding

09.08.2006 20:57

Kort efter ankomsten til A Le Coq Arena fangede brondby.com Brøndby IF's cheftræner for at høre om forventningerne til morgendagens kamp.

- Vores forberedelser til kampen har været optimale. Vores sene afrejsetid betyder, at vi kan opbygge et intenst spændingniveau i truppen, hvilket giver et godt udgangspunkt inden morgendagens kamp, siger den hollandske træner inden sin EC-kamp nr. 3 i spidsen for Brøndby.

Træningen foregik som sædvanligt i et opløftende legende humør med masser af instruktioner fra trænerteamet.

Træningen foregik som sædvanligt i et opløftende legende humør med masser af instruktioner fra trænerteamet.

På spørgsmålet om målsætning for morgendagens kamp siger Meulensteen: 

- I Europa Cup-kampe må målsætningen altid ses over to kampe, og i dette tilfælde er målsætningen naturligvis avancement. Vi tager altid en kamp ad gangen og i morgendagens  kamp skal vi forsøge at holde nullet. Ikke ved at spille defensivt og ikke ved at ændre vores spillestil.

- Vi forventer at kampen i morgen bliver meget som en hjemmekamp på Brøndby Stadion. Vores modstander vil stå godt omkring deres eget felt og vi skal forsøge at bryde dem ned.  Vi skal presse modstanderen over hele banen og forsøge at skabe chancer som vi gør i den hjemlige SAS Liga. Når vi skaber chancer skal vi nok score. Det gør vi hjemme, så det skal vi også gøre ude.