Meulensteen: Alle kan gøre den positive forskel

16.08.2006 13:39

- Man skal ikke tage fejl: Fansenes rolle er enormt vigtig i den udvikling, vi er i gang med. Ikke bare som støtte i kampene, hvor de er fantastiske, men også som klubbens ansigt udadtil. Tro mig, det er noget spillere taler om, og det er noget, der tiltrækker. De VIL sgu være her, når de oplever, hvordan støtten er, og især i modgang lægges der mærke til, hvad der sker på lægterne, fortæller cheftræner René Meulensteen til Fodbold i Brøndby som udkommer i næste uge.

Tifo

Cheftræneren er imponeret over opbakningen på Brøndby Stadion.

- Det skal folk også være klar over, når de står derude. Den enkeltes rolle er ikke kun i spillertruppen, det er alle, der føler sig som en del af det her, der kan gøre den positive forskel, opfordrer træneren, der om nogen kender de mentale mekanismer i fodboldens verden.

God mental styrke

I interviewet giver Meulensteen også sin foreløbige analyse af sæsonstarten:

- Man kan se på det i to faser. På træningsbanen har det været VERY good! Vi har arbejdet meget med det mentale, og spillerne har virkelig reageret positivt. Den indbyrdes forståelse bliver bedre, og der er i det hele taget en positiv ånd, der gør det lettere at arbejde med det spillemæssige.

Rasmussen og Peguero

Peguero og Rasmussen jubler efter en scoring mod Horsens.

- Resultatmæssigt har det været rimeligt. Vi har endnu ikke tabt, og vi har vendt nogle kampe til sejre, efter at have været bagud. Det er god mental styrke, og præcis noget af det, vi har arbejdet meget med. Spillemæssigt har vi ikke vist nok, men i perioder har vi været der, hvor vi gerne skulle være i 90 minutter af gangen.

Læs hele interviewet med René Meulensteen i Fodbold i Brøndby som udkommer onsdag den 23. august i 120.000 eksemplarer som uddeles på Vestegnen og ved trafikknudepunkter i Storkøbenhavn. I avisen kan du desuden læse interviews med Mark Howard, Peguero, Anders Bjerregaard og få en status på byggeriet på Brøndby Stadion.