Kim C solgt til OB

05.08.2006 09:07

Brøndby IF har i dag solgt angriberen Kim Christensen til OB, hvor han tiltræder i dag. 26-årige Kim Christensen kom til Brøndby IF på en fri transfer fra hollandske Twente FC sidste sommer på en 2-årig kontrakt, men formåede aldrig at tilspille sig til plads i startopstillingen.

- Kim ønskede at skifte til en klub hvor der var bedre udsigt til fast spilletid. Han var været en værdifuld indhopper på vores hold, men har aldrig bidt sig fast i startopstillingen. OB kom på banen med et rigtig godt tilbud som vi accepterede i alles interesse, siger sportschef Anders Bjerregaard og tilføjer.

- Vi har i Duncan og Peguero to stærke angribere i truppen, men målet er at have tre angribere og vi vil nu intensivere jagten på en tredje angriber.

- Det har været en god tid i Brøndby med nogle gode holdkammerater, fantastiske faciliteter og sportslige udfordringer. Fremtiden tegner lys med det nye trænerteam, men jeg vurderede at jeg var et stykke fra en startplads og ønskede derfor at skifte til en anden klub for at få mere spilletid, fortæller Kim Christensen der glæder mig til gensynet med Brøndby Stadion som OB-spiller.

Kim Christensen, der nåede at spille 29 kampe og score 4 mål for Brøndby, fik den første sæson delvis spoleret af langvarige skadespauser i både efteråret og foråret.

Kim C glider ud af truppen til dagens kamp mod AC Horsens. Truppen er nu nede på 17 spillere og heriblandt finder man det australske angrebstalent David Williams, der kan debutere i Brøndby-trøjen. Williams skiftede til Brøndbys U-21 trup i sommerpausen og har imponeret med en bunke mål og flot offensivt spil.

Tjek Kim Christensens spillerprofil.

Kim C i aktion

Onsdagens mindekamp i Næstved blev Kim Christensen sidste i Brøndby-trøjen. Angriberen formåede aldrig at tilspille sig en plads i startopstillingen og skifter nu til SAS Liga klubben OB.