Howard: Ung og i lære

07.08.2006 07:56

- Det var great. At starte med en 3-0 sejr og den velkomst, er noget jeg vil huske altid. Jeg fik en taste of the game, og det var fedt. Kampen var alright, og jeg synes vi spiller bolden godt rundt, samtidig med, at vi holder dem fra chancer, siger en smilende Mark Howard efter 3-0 sejren.

- Det er dejligt, at spille ved side af Per Nielsen. Han er erfaren, og jeg kan lære en hel masse af ham. Jeg er ung, og skal udvikle alle facetter af mit spil, og jo flere kampe vi får sammen, desto bedre bliver det, lover den nye forsvars-løjtnant.

Howard

Mark Howard taler sammen med cheftræner René Meulensteen før kick off til lørdagens kamp mod Horsens.

Fantastiske fans

- Jeg synes niveauet var ok. Det var ikke så fysisk, som jeg har været vant til, men der er jo flere modstandere, og jeg er sikker på vi nok skal få nogle hårdere kampe. Jeg skal lige vænne mig til den måde der spilles på, og så vil det også blive bedre fremad banen.

- I Manchester scorede jeg en hel del mål efter dødbolde, og det håber jeg selvfølgelig også at komme til her, men det vigtigste er, at få de defensive pligter på plads, smiler Howard og retter en hilsen til fansene - de var fantastiske, runder han af.

Per Nielsen kommenterer den nye forsvarskollega således:

- Howard fungerer rigtig fint, og han gør det ikke sværere end det er. Han er god at spille med, og jeg er sikker på at vi nok skal få et godt samarbejde, det er jeg slet ikke tvivl om.

Mark Howard

Den engelske debutant gjorde det overbevisende i midterforsvaret ved siden af Per Nielsen.

Howard

Mark Howard modtog blomster før kampen fra Brøndby Support.