Godt at se tilbage på

18.08.2006 09:35

Når Brøndby IF og Viborg FF søndag tørner sammen i SAS Ligaens sene tv-transmitterede opgør, er det hjemmeholdet, der har statistikken i ryggen. Brøndby og Viborg har stået over for hinanden 32 gange, og de blå-gule har trukket sig sejrrigt ud af i gennemsnit hvert andet opgør med 16 sejre, mens Viborg blot har hentet alle tre point i seks tilfælde. Målscoren er også ret klar i Brøndbys favør; den lyder på 57-37.

Kigger man udelukkende på opgør mellem de to klubber på Brøndby Stadion, har hjemmeholdet også en ret så flot statistik at leve op til. Søndagens opgør er det 18 på Brøndby Stadion gennem tiden, og Brøndby har vundet 13 gange indtil videre, mens Viborg kun har prøvet at vinde én Superligakamp på Vestegnen. Det var 11. september 1998.

Siden da har Viborg været gæster på Brøndby Stadion 12 gange, og hjemmeholdet har vundet ikke færre end 10 gange heraf de seneste seks gange i træk. Senest Brøndby satte point til på hjemmebane mod Viborg, var 10. marts 2002, hvor Viborg opnåede 2-2.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk.

Kasper Lorentzen

Lorentzen i aktion i en tidligere kamp mod Viborg.