Eckersley foran debut

18.08.2006 09:39

Adam Eckersley kan søndag blive Brøndbys fjerde debutant i denne sæson, hvis han kommer på banen i hjemmekampen mod Viborg. Spillelicensen fra det engelske fodboldforbund er på plads og Anders Bjerregaard glæder sig over Eckersley tilgang. Det skriver sportschefen i sin klumme til Kampmagasinet til Viborg-kampen.

- Det er en aftale vi havde arbejdet på i 2-3 uger. Adams skifte blev en smule forsinket pga. en mindre overbelastningsskade, som vi vurderede ville være bedst for Adam at blive behandlet for hjemme i Manchester. Vi ville have han var 100 % klar ved sin tiltrædelse, skriver han.

- Han har ikke trænet med så mange gange endnu, men René kender ham godt fra Manchester United og roser ham meget. Vi er sikre på, at Adam vil styrke holdet, ikke mindst defensivt. Han er en stærk forsvarsspiller, hårdtarbejdende og kompromisløs. Med sin baggrund i Manchester United er han vant til at spille på spilstyrende hold, så han har også gode kvaliteter i det fremadrettede spil.

- Med Adams tilgang betyder det, at vi nu har tre venstrebacks i truppen: Adam Eckersley, Asbjørn Sennels og Joseph Elanga, hvoraf sidstnævnte i måske højere grad regnes for at være kandidat til midtbanen. I denne sæson har vi i nogle kampe set Joseph ligge lidt længere fremme på banen og her kommer hans offensive kvaliteter mere til sin ret. Han er dygtig teknisk og god til at slå indlæggene med fart og præcision. Det gør ham til en god oplægger, mener Bjerregaard i sin klumme.

Du kan læse sportschefens optakt til kampen og meget mere i Kampmagasinet, som du kan købe ved indgangene og i boderne på Brøndby Stadion. Det koster 20 kr.

Adam Eckersley

Adam Eckersley kan få debut på søndag mod Viborg. Sportschef Anders Bjerregaard glæder sig over, at truppen er blevet styrket yderligere i defensiven.