Brøndby IF vælger træneren

21.08.2006 10:06

- Codan og Brøndby IF har arbejdet tæt sammen siden 1992, og i den tid har Codan aldrig nogensinde blandet sig i Brøndby IF's sportslige dispostioner. Codan har på intet tidspunkt udtrykt sig negativt om den indsats Michael Laudrup og John Faxe Jensen har ydet - og det har der heller ikke været nogen grund til, udtaler adm. direktør Per Bjerregaard som reaktion på gratisavisen 24timers påstand om at Codan skulle have påvirket valget af træner i Brøndby IF.

Michael Laudrup og John Faxe Jensen med DM-pokalen i 2005.

Michael Laudrup og John Faxe Jensen med DM-pokalen i 2005.

-  Vi kan se at der, efter at der er kommet endnu flere gratisaviser på markedet, er opstået en voldsom kamp om læsere og annoncører. Dét påvirker journalisternes vinkler som bliver stadig mere sensationsprægede, og når journalisterne så samtidig ikke har megen tid til at researche og skrive artiklerne, får vi den type historie som i dag.

- Historien er ikke alene urimelig over for Codan, men så sandelig også over for Michael Laudrup og John Faxe Jensen som har ydet en indsats i Brøndby IF gennem fire år til Brøndby IF's store glæde og tilfredshed, afslutter Per Bjerregaard.

- Vi har ikke noget ønske om at blande os i driften af fodboldklubben, og vi har i snart mange år haft masser af lejligheder til at glæde os over klubbens fornemme resultater. Vi tror, at samarbejdet fungerer bedst, hvis vi koncentrerer os om at sælge forsikringer og overlader fodboldspillet til eksperterne i Brøndby, siger pressechef Carsten Sivertsen, Codan.