Brøndby IF lejer Adam Eckersley

11.08.2006 13:30

Brøndby IF har i dag indgået aftale med Manchester United om leje af den 21 årige forsvarsspiller Adam Eckersley. Adam tiltræder klubben omgående, og lejeaftalen løber foreløbig til 31. december 2006.

- Adam er en kompromisløs venstreback, der er stærk i defensiven. Hans store løbepensum betyder, at han arbejder meget begge veje, og han er flittig til at støtte angrebet. Vi er meget glade for, at kunne supplere truppen med en spilletype som ham, der vil gøre vores defensiv endnu stærkere.

- Nu er Adam her foreløbigt indtil nytår, men forventningen er helt klart at hans ophold i Brøndby IF bliver væsentligt længere, fortæller sportschef Anders Bjerregaard om signingen af den stærke englænder.

- Jeg ser meget frem til de nye udfordringer i Brøndby og håber at jeg kan være med til at indfri klubbens målsætninger. Jeg glæder mig naturligvis også til at skulle spille med Mark (Howard, Red.) igen, som jeg har kendt siden jeg var 6-7 år, fortæller Eckersley, der dermed bliver klubbens anden englænder i truppen.

Eckersley fik førsteholdsdebut for Manchester United i den engelske Liga Cup, da holdet i oktober 2005 slog Barnet 4-1. Han har senest været udlejet til Manchester Uniteds satellitklub i Belgien, Royal Antwerp.