Brøndby Cup: Danmarks bedste

03.08.2006 11:48

Så er årets Brøndby Cup sparket i gang. Mere end 2.000 unge fodboldspillere fra hele verden spiller nu om hæder og ære på banerne på Brøndby Stadions anlæg. Over 100 hold er tilmeldt fra så vidt forskellige lande som Sverige, USA, Estland og Tyskland.

Inden vinderne er kåret inden for de forskellige aldersgrupper, skal der spilles mere end 250 fodboldkampe i turneringen der har som mål at blive Danmarks bedste ungdomsturnering.

- Vi skal ikke nødvendigvis være den største, men den bedste. Derfor ønsker vi fx ikke at flytte kampe ud til andre baner end vores egne. Danske hold som deltagere, skal føle at de får minimum det samme ud af at deltage her som i en turnering i udlandet.

- Vores fokus skal altid være lokalt, men det er klart at interessen er større desto flere udenlandske hold der er tilmeldt. Derfor er det målet at mindst 30 procent af turnerings deltagere er udenlandske hold - også når vi kommer på 200 deltagende hold, fortæller Michael Rasmussen fra Brøndby Cup'ens turneringsledelse. 

Deltagere

De mange tusinde deltagere vej til åbningsceremonien i går.

Borgmester Ib Terp åbner Brøndby Cup 2006.

Borgmester Ib Terp åbner Brøndby Cup 2006.

100-mands-teltet med masser af aktiviteterne for deltagerne.

100-mands-teltet med masser af aktiviteter for deltagerne.

Ankers Tivoli står klar til at byde hele lokalområdet velkommen.

Ankers Tivoli står klar til at byde hele lokalområdet velkommen.

Ekstra