Brøndby bag nok en stadionrekord

14.08.2006 12:02

Ubesejrede Brøndby fortsætter med at trække masser af tilskuere til på de danske stadions. Senest i går eftermiddag i Randers, hvor de blå-gule var med til at sikre, at det ombyggede Randers Stadion, nu Essex Park Randers, fik ny tilskuerrekord.

I alt gik 9.153 tilskuere gennem tælleapparaterne, og selv om det er et pænt stykke under de bebudede 11.000 tilskuere, er det en klar stadionrekord i det kronjyske.

Støtte på udebane

Sidste sæson var Brøndby IF med til at sætte stadionrekord to steder, idet 40.201 tilskuere i Parken samt 8.302 tilskuere på Haderslev Fodboldstadion begge var ny rekord. Forrige sæson var der 14.025 tilskuere til Brøndby-kampen i Aalborg, hvilket var ny rekord for AaB' s ombyggede stadion, mens 9.215 var rekord for Viborg nye arena ? en rekord, der dog er slået igen siden.

Brøndby IF har det klart højeste tilskuergennemsnit i sæsonens fem første runder med 11.893 tilskuere pr. kamp. Tættest på kommer OB med 7.658 sjæle på lægterne.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk.

Fans i Randers

Suveræn opbakning på Brøndby Stadion og de danske stadions. I går var mange Brøndby-fans med til at sætte tilskuerrekord på Essex Park Randers.