Agger: En drøm for mig

25.08.2006 08:50

- Det var kæmpestort. For mig er det her jo en stor drøm der går i opfyldelse. Jeg har drømt hele livet om at løbe ind på Brøndby Stadion, og når man så scorer to mål, det er næsten ikke til at tro. En ting er at få debut, men så også at score!

Stortalentet Nicolaj Agger stråler af glæde, da han møder pressen efter sin super-debut.

- Jeg var godt nervøs de første 5 minutter på banen, selvom det pludselig gik stærkt med at komme på. Derefter røg jeg jo bare med ind i spillet. Jeg havde tænkt at muligheden var der i dag, men jeg fik jo så samtidig noget længere tid på banen end jeg ellers havde forventet, så lige nu er jeg bare så glad.

- Helt specielt var det også med de mange fans. Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg fik godt med gåsehud specielt efter kampen, da de kaldte mit navn.

Nicolaj Agger

Iskold scoring. Nicolaj Aggers første debutmål var et ægte angribermål.

Benene på jorden

- For mit eget vedkommende er det gået hurtigere end i min vildeste fantasi. I februar blev jeg alvorligt skadet i knæet, hvilket holdt mig ude i lang tid, og så står jeg her nu, det er slet ikke til at forstå. Jeg holder nu benene på jorden, og forventer ingenting. Som det første skal jeg have færdiggjort min uddannelse som varer indtil sommer næste år, så kan vi se hvordan verden ser ud der.

- Under alle omstændigheder vil jeg satse på at komme på fuld tid der, og så ellers træne så meget med førsteholdet som muligt, og som trænerne ønsker, men det er klart, hvis der bliver behov for mig til kamp, så står jeg der med det samme, griner den unge angriber.

Om sin vej til Brøndby fortæller Nikolaj Agger.

- Jeg spillede i Rosenhøj som mange af de andre nuværende Brøndby spillere, og da jeg altid har været en stor Brøndby-fan var der ingen tvivl da klubben spurgte om jeg havde lyst til at prøve lykken i klubben. Min fætter spillede her jo også, og havde kun godt at fortælle.

Om sin lidt mere berømte fætter, kunne Agger den yngre afsløre at han havde talt med den tidligere Brøndbyspiller tidligere.

- Daniel havde hørt at jeg var på holdet, så han ringede og sagde tillykke, jeg har ikke talt med ham efter kampen,  men jeg ringer jo nok til ham i morgen, griner den 17 årige angriber, der altså trådte ind på den blå-gule og internationale scene med 2 fuldtræffere i sin debut.

Nicolaj Agger

Nicolaj Agger var aftenens store helt, med to scoringer.