Adam: Big boost

21.08.2006 08:32

I første omgang er han i Brøndby IF på en lejeaftale frem til årsskiftet og Manchester United-lejesvenden Adam Eckersley skulle blot bruge 90 minutter før han havde vundet hjerterne på Faxe-tribunen - og i sponsorloungerne.

Den unge engelske venstreback blev nemlig kåret som MOM af dagens MOM sponsor efter en god kamp, der inkluderede oplægget til Martin Ericssons flotte 2-0 mål.

- Det var great. Fansene her er jo helt amazing, og så er det en fed fornemmelse at blive kåret som Man of the Match i den første optræden. Det giver et big boost, som jeg kan bruge den kommende til, til at falde endnu bedre ind i spillet, smiler den korthårede britte.

- Jeg synes vi holder et nogenlunde tempo i dag, og når der er tryk på, er der ikke den store forskel til det jeg er vant til i United, siger 20 årige Eckersley videre.



Adam Eckersley var solid i defensiven, god med bolden og farlig med sine hårde indlæg.

Vil frem

- Holdet er great, men det gælder alle jeg har mødt her. Det er super let at falde til, og lige nu er jeg bare meget glad, for at få lov til at spille her. Der er ting, der skal blive bedre, men jeg er glad for at jeg fik lagt op til et mål. Det er den måde jeg kan lide at spille, og jeg er ikke typen, der bare står og lukker af defensivt.

- Jeg kan lide at komme med frem, og det vil jeg gøre endnu mere i de kommende kampe. Når de defensive pligter er klaret, naturligvis, får den engelske back tilføjet, inden tv og radioen vil høre om de første oplevelser i SAS ligaen.

Adam 

Det var ikke mange gange Viborg spillede sig igennem Brøndbys venstreside. Her fik Eckersley nemlig lukket godt af - i samarbejde med landsmanden Mark Howard.