Absalonsen skifter til OB omgående

01.08.2006 13:49

Brøndby IF og OB har i dag aftalt at Johan Absalonsen skifter fra Brøndby IF til OB med øjeblikkelig varsel. Den 20-årige kantspiller indgik tidligere på sommeren en tre-årig kontrakt med SAS Liga-rivalerne fra Fyn med tiltrædelse den 1. januar 2007.

- Vi er nået frem til en god aftale for alle parter. Johan ville gerne hjem til Fyn så hurtigt som muligt, OB manglede en angriber, og vi har fået en god pris for Johan samtidig med at vi i Kasper Lorentzen og Peguero har gode offensive alternativer. Johan har gjort det godt i sine 66 kampe i Brøndbytrøjen, og vi ønsker ham held og lykke fremover, fortæller sportschef Anders Bjerregaard.

Johan Absalonsen har scoret til 3-0 i 3-0 sejren over Esbjerg på Brøndby Stadion i april 2006.

Johan Absalonsen har scoret til 3-0 i 3-0 sejren over Esbjerg på Brøndby Stadion i april 2006.

Netop Kasper Lorentzen forventes at få spilletid allerede i morgen når Brøndby IF deltager i mindekampen for Rasmus Green på Næstved Stadion. Også nyindkøbet Peguero vil med al sandsynlig få mulighed for at demonstere sin målfarlighed i morgendagens kamp.

- Det har været en stor oplevelse at spille i en storklub som Brøndby IF, hvor faciliteterne, rammerne og fansene er helt i top. De oplevelser jeg har fået her i klubben glemmer jeg aldrig og jeg glæder mig til at vende tilbage til Brøndby Stadion, lyder det som afsked fra Johan Absalonsen.