Revanche til gode mod AGF

11.04.2006 10:57

Brøndby IF går ind til skærtorsdags udekamp mod AGF med det for øje at skulle hævne resultatet fra senest, de blå-gule gæstede Århus. 28. august sidste år blev det 3-0 til et AGF-hold, der dengang stadig havde masser at kæmpe for.

Nederlaget var Brøndbys første på udebane siden 19. maj, hvor det endte med 1-3 i Herning mod FC Midtjylland. Mellem de to kampe vandt Brøndby to kampe og spillede to uafgjort - alle sammen i Jylland!

28. maj blev det 3-3 mod AaB i Aalborg, 15. juni sejrede Brøndby 2-1 over AGF i Århus, 31. juli endte det 3-2 i Esbjerg og 14. august opnåede holdet 0-0 i Horsens. Så Brøndby kan sagtens hente point i det jyske.

Godt nok er denne sæsons resultater generelt i Jylland før set bedre, og Brøndby har ikke hentet udesejren i fastlandet siden 16. oktober, hvor SønderjyskE blev slået med 2-1. Forhåbentlig vender det til det bedre i torsdagens tv-transmitterede kamp.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk.

Johan Elmander

Johan Elmander, der her ses i aktion i 3-0 nederlaget til AGF tidligere på sæsonen, har karantæne på torsdag mod AGF. Det samme har forsvarsspilleren Dan Anton Johansen.