Pres på parkering - nye p-pladser og særkørsel

06.04.2006 13:29

Der bliver pres på parkeringspladserne på og omkring Brøndby Stadion når Brøndby IF på lørdag kl. 17 møder AaB. Samme eftermiddag spiller kvindelandsholdet i håndbold således kamp i Brøndby-Hallen.

Vi anbefaler derfor at du ankommer til Brøndby Stadion i god tid og benytter de nye p-pladser som Brøndby Kommune har etableret ved Sydgårdsvej (hvis du kommer fra motorvejen, ad Sydgårdsvej eller ad Brøndbyvester Boulevard) og Sognevej (hvis du kommer ad Park Allé), eller at du tager med offentlig transport.

HUR's særbusser begynder allerede kl. 15:25 at køre fra Glostrup og Brøndby Strand stationer til Brøndby Stadion, og returkørslen starter kl. 18 når kvindelandskampen er slut og fortsætter naturligvis til Brøndby IF's kamp mod AaB er slut og stadion er tømt.

Senest de to hold mødtes i SAS Ligaen på Brøndby Stadion, sluttede kampen 1-1.

Brøndbyspillerne skal på søndag vise at de stadig har mål i støvlerne.

Offentlig transport

Du kan også benytte offentlig transport til Brøndby Stadion, der er omkranset af tre S-togsstationer: Glostrup, Brøndby Strand og Brøndbyøster. Fra Glostrup og Brøndby Strand stationer kører ekstra busser til Brøndby Stadion før og efter kampen. Læs mere om transport her.

Samkørsel

Er du Brøndbyfan, og bor du langt væk fra Brøndby Stadion, har du nu mulighed for at benytte dig af en ny transportmulighed når du skal følge dine blå-gule helte. Bor du uden for Storkøbenhavn, og plejer du at rejse med tog eller bil til Brøndby Stadion, er samkørsel måske en mulighed for dig.

gomore.dk er en internetportal som formidler samkørsel i Danmark og Europa. På internetportalen mødes mennesker med og uden bil og rejser sammen. Læs mere om samkørsel her.

Adgang

Brøndby Stadion åbner kl. 15:30, 1½ time før kick off. Vi anbefaler at du ankommer i god tid og har din billet eller dit kort parat ved den rigtige indgang. Læs mere om adgangskontrol på Brøndby Stadion her.