Næststærkeste hjemmehold venter

29.04.2006 08:38

Brøndby IF står søndag over for et stærkt hjemmehold - næsten lige så stærkt som Brøndby selv... F.C. København har, ligesom de blå-gule, ikke tabt på hjemmebane i denne sæson, hvor det er blevet til 11 sejre og fire uafgjorte indtil videre.

FCK'erne har dermed hentet 37 point i de hidtil 15 hjemmekampe, og Brøndby således sørge for, at løverne ikke når op på siden af statistikken på vestegnen. Her har Brøndby indtil videre hentet 43 point, og holdet har endnu to hjemmekampe til gode.

Mens Brøndby ligger på 21 hjemmekampe på stribe uden nederlag med den aktuelle serie, er FCK indtil videre oppe på 18 hjemmekampe i streg uden at tabe. Seneste FCK-nederlag i Parken kom 8. maj sidste år, hvor Silkeborg stod i vejen for hjemmeholdet. Midtjyderne vandt med 1-0.

Johan Elmander

Johan Elmander scorede til 1-0 i sæsonens første møde mod F.C. København.

Fair Play i Parken

Der bliver altid gået til makronerne, når Brøndby IF og F.C. København tørner sammen i SAS Ligaen, men noget kunne tyde på, at der også er plads til Fair Play, når mesterskabsduellen når sit højdepunkt på søndag.

De to københavnske rivaler er nemlig SAS Ligaens mest fair mandskaber, og holdene er placeret som nummer ét og to på DBU's Fair Play-liste inden kampen med Brøndby IF på toppen.

Derudover er der kun to mandskaber tilbage i denne sæson, som endnu ikke har modtaget et rødt kort. F.C. København har indkasseret 27 advarsler i sæsonens løb og afsonet i alt tre karantænedage. Brøndby ligger på 32 gule kort og fire karantænedage indtil videre.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk.