Laudrup: Tre point og videre

13.04.2006 20:00

- Vi kan nok godt blive enige om, at det ikke var historiens kønneste kamp. Når det så er sagt er vi selvfølgelig glade for resultatet.

Cheftræner Michael Laudrup har netop overværet 90 spilleminutter i Århus, hvor Brøndby var et pænt stykke fra vanligt niveau, men alligevel med nok kvalitet til at hente tre point til tabellen.

- Det var en svær kamp. Vi spillede mod et hold, hvor alle omkring klubben mere eller mindre har erkendt den står på 1. division næste sæson. AGF havde alt at vinde og de kunne spille frit. Der var intet pres på dem og det er altid svært at spille imod, siger Laudrup og fortsætter.

Nyt forsvar

- Vi er måske lidt nervøse i perioder. Vi mangler ro i opspillet når bolden skal spilles rundt og vi mangler også overblikket ind i mellem. Og så er kommunikationen nede bagi ikke helt god i visse situationer, mente Laudrup videre om forsvaret, der bl.a. bød på sæsonens 7. midterforsvars-konstellation med Trond Andersen og Morten Rasmussen.

- Vi fik tre point og så skal vi videre, fortæller Laudrup, der dog også lige må uddele roser til  Morten Rasmussen, der fik fuld spilletid i sin anden kamp i Brøndby-trøjen.

- Jeg fortalte ham før kampen, at han bare skulle gå ind og koncentrere sig om de defensive opgaver, og det gjorde han rigtig godt. Han stemplede ind med en kåring som banens bedste, og det er flot gået, konstaterer træneren.

Dejlig sejr

- Vi havde mange ude, men det havde AGF også, og de fik endda et par stykker skadet undervejs, og sådan er gamet. Når det er sagt håber jeg dog, at have flere tilbage til på mandag, smiler han.

- Der har været stor fokus på vore udebanekampe i jylland, og når alt er sagt var det en dejlig sejr. Selve kampen er dog ikke en af dem, man går hjem og ser på videoen, runder Laudrup af.

Kim Christensen

Kim Christensen lagde op til Brøndbys sejrs mål, da han flot snittede bolden videre til Ericsson, der var løbet bag om forsvaret.