Laudrup: Skidt resultat, ok indstilling

23.04.2006 20:33

- Jeg skal ikke skjule, at jeg er både ærgerlig og skuffet lige nu. Jeg hader at tabe, og kampen i dag er ingen undtagelse. Men jeg synes faktisk ikke der er nogen grund til, at male fanden på væggen.

- Vi går på banen med en god indstilling, og der bliver kæmpet fra første til sidste fløjt. Der er altid ting man kan kritisere, især efter et nederlag, men indsatsen er grundlæggende i orden, fortæller Laudrup efter dagens nederlag.

- Det blev helt som forventet en meget fysisk kamp, hvor slaget i høj grad kommer til at stå på midten. Vi ændrede lidt taktisk centralt, og selvom vi ikke skaber det helt store, har vi rimeligt styr over kampen.

- Martin Ericsson får lov at spille sin favoritplads, og selvom det ikke giver mange gennemspillede angreb, er det taktisk ok. Derfor er det lettere for mig, at evaluere i dag, end f.eks. Silkeborg, hvor der var tale om en helt anden præstation, uddyber han.

Mike Jensen

Mike Jensen kom på banen i 2. halvleg til sin første optræden i Brøndby-trøjen.

Rustet 

- Vi har godt styr på det i begyndelsen af anden halvleg, hvor de scorer efter vi har et godt pres med bolden i deres felt en længere periode. Det er ærgerligt, men igen må jeg holde fast i, at det ikke handler om indsatsen og indstillingen, for den vil jeg rose, selv i nederlagets stund.

- Hvis man har den rette indstilling kan man nå lagt, og det er det jeg har fortalt spillerne. Det er det vi skal holde fast i de næste par kampe, og på længere sigt.
 
- Uanset hvad der sker den næste uge, er det eneste resultat vi kan bruge på søndag en sejr. De har en midtugekamp, og vi har en vigtig pokalkamp. Hvad der sker der ændrer ikke ved, at vi skal vinde hvad der er af kampe, også den i Parken.

- På søndag er vi alle klogere, runder Laudrup af efter endnu en lang dag i Jylland.