Laudrup: God moral

27.04.2006 22:32

- Jeg synes at holdet viste en rigtig god moral i en meget svær kamp, især når man tager Johan Elmanders sidsteøjebliks afbud i betragtning, for alle ved hvor betydningsfuld en spiller han er for holdet, indledte cheftræner Michael Laudrup da han gav sit syn på aftenens samlede pokalnederlag til Esbjerg, hvilket betød at Brøndby IF ikke får mulighed for at forsvare sidste års pokaltriumf.

- Målet til 1-0 kommer lige sent nok, men vi har dog et forsøg på overliggeren umiddelbart derefter, og var det gået ind, var det blevet en helt anden kamp. I dag spiller vi meget med hjertet, men det skal man i en kamp som denne. Indimellem synes jeg dog at vi rammer nogle gode kombinationer, men heldet og skarpheden manglede, lød det evaluerende fra cheftræneren.

Mike Jensen

Mike Jensen blev skiftet ind i pausen og cheftræneren roste ham for en flot indsats.

God optakt

- Det var dejligt at se Duncan spille en helt kamp, og jeg er sikker på at han ville have scoret et mål eller to hvis han havde haft flere kamp i benene.

- Jeg vil gerne ønske Esbjerg til lykke. Jeg synes at de er en værdig pokalfinalist, især når man ser på deres utrolige præstation i den første kamp som i dén grad kom til at gøre udslaget.

- Moralen i dag lover godt for søndagens opgør der som alle ved, bliver utrolig afgørende. Det bliver en intens kamp, som i hvert fald ikke er afgjort efter de første 10-20 minutter. Vi glæder os, rundede Laudrup af i mixed zone på Brøndby Stadion.