Laudrup: Fokus uændret

02.04.2006 19:48

- Indgangsvinklen var, at vi ikke ville give for meget væk, og det gik som sådan godt nok i første halvleg. Vi har Lantz liggende lige foran forsvaret, og får ryddet godt op, så Viborg ikke kommer til noget som helst de første 45. Det gør vi så heller ikke, konstaterer cheftræner Laudrup efter nederlaget.

- Efter pausen står den pludselig 1-0 på et mål, der kommer ud af det blå, og da den kort efter står 2-0 efter den eneste store fejl vi vel begår i kampen, er vi samme sted som vi så ofte før har været i Viborg, konstaterer han lakonisk.

Taktikken

- I oplægget sætter vi Elmander på højrekanten i udgangspunktet, og har Ericsson centralt. Idéen er, at lade Retov og Ericsson tage dybdeløbene, og lade Elmander flagre lidt, som han altid gør. Vi vil have det bedste ud af alle spillere, men det fungerede ikke optimalt i dag.

- Som med sejrene på hjemmebane er nederlagene i Jylland selvforstærkende. Vi arbejder med at få nogle ting lidt anderledes, men i bund og grund er det en sejr der skal til. Men lad os lige tage hjemmekampen mod AaB først.

Mange point

- Som jeg også sagde efter vores sejr over OB, kigger vi ikke så meget på tabellen endnu. Der er 24 point at spille om, og vi kan sagtens nå vel over 70. Hvor langt det rækker ved vi ikke endnu, for det er en lidt atypisk sæson, men vi skal selvfølelig have flere point end modstanderne hvis vi skal vinde, og det koncentrerer vi os så om. 

- Vi skal naturligvis have fat i udekampene, men vi tager det i den rigtige rækkefølge. Fokus er fortsat på os selv, og vores spil. Så må vi se hvad status er, når vi når lidt tættere på sæsonafslutningen, runder Laudrup af.