Laudrup: Flot!

17.04.2006 20:54

- 3-0 er et rigtig godt resultat mod et rigtig godt fodboldhold. Det vi leverer før pausen er imponerende, forholdene taget i betragtning, og jeg synes det er flot, at vi gang på gang kan levere resultat og spil under de forhold.

Michael Laudrups kommentarer er langt hen ad vejen gentagelser af, hvad der er blevet sagt efter de seneste hjemmekampe, men sådan må det være, når holdet gang på gang leverer flot fodbold på en umulig bane.

- Så længe banen er til det, forsøger vi at spille fodbold, og bortset fra en enkelt situation efter et par minutter, holder vi dem samtidig fra chancer.

- I pausen taler vi om, at vi ikke skal give nogle dumme mål væk, som vi f.eks. så det i AaB-kampen, og i takt med at banen blev mere mudret og begge hold indstillede sig på resultatet, gik tempoet ud.

- Vi formår dog fortsat at skabe chancer, og det er først til allersidst Esbjerg kommer frem til noget.

Nærkamp

Martin Ericsson og Johan Elmander i glidende stil på banens midte.

Resultaterne i centrum

- Man kan snakke meget om forholdene, og det er da også rigtigt, at det er synd for den gode fodbold, men det kan vi ikke fokusere så meget på lige nu. Vi har nogle meget vigtige kampe foran os, og det er hvad tankerne bruges på.

- De næste fem kampe kommer meget tæt, og kan vel i bund og grund afgøre, hvor mange titler vi skal have i år.

- I første omgang skal vi på torsdag skabe et godt udgangspunkt før retur-semifinalen i pokalen. Sejren i dag kan vi ikke bruge til noget, når vi går på banen derovre, men vi har bevist at vi kan spille fodbold, og det vil vi også gøre i Esbjerg, slutter cheftræneren af.

Svenskerne

Marcus Lantz og Martin Ericsson spillede begge endnu en god kamp for Brøndby IF.