Elmander: Vi har en god grundform

18.04.2006 08:42

- Sådan skal det åbenbart være. Det starter altid med at regne helt vildt en time før kampen, så banen kan blive godt mudret, så det er vi efterhånden vant til, griner Johan Elmander bredt.

Elmander var tilbage efter karantæne mod AGF i torsdags og den svenske landsholdsangriber scorede sit 11. mål i SAS Ligaen - og det 17. sæsonmål i alt.

- Vi spiller overraskende godt, især i første halvleg. Oplægget er det samme som altid i den slags kampe; vi skal kæmpe og lægge et højt pres. Vi vil gerne spille fodbold, og heldigvis viste det sig, at det faktisk kunne lade sig gøre den første times tid.

- Jeg har været lidt syg op til kampen, og mistede lidt energi. Derfor bad jeg selv om at komme ud. Vi har jo et hårdt program foran os.

- Programmet bør ikke give os problemer. Vi har en god grundform, og har beviseligt en bred trup, så det er kun noget vi ser frem til. Se en Morten Rasmussen i dag, han gør det fantastisk godt, og det er betryggende for os andre.

- Vi er på baghjul i ligaen, og er tvunget til at vinde. Sikkert også i Parken. Samtidig har de dog nogle grimme udekampe mod ligaens vel nok sværeste modstandere på eget græs, udover os, så der er masser at spille om, og vi skal bare tænke på at vinde vores kampe og fortsætte fremgangen, konstaterer dagens mand hos fans og sponsorer.

Johan Elmander

Johan Elmander var tilbage efter karantæne i torsdags. Svenskeren spillede en stor kamp og scorede bl.a. til 2-0 efter fornemt opspil.