De to mest scorende hold

28.04.2006 11:11

De er SAS Ligaens mest scorende mandskaber, der står over for hinanden i Parken på søndag. F.C. København scoret 59 mål, mens Brøndby har fundet vej til nettet 55 gange. Tre af FCK's mål er selvmål, mens Brøndby har fået et enkelt mål godskrevet som følge af selvmål.

Af de 56 mål, FCK selv har scoret i sæsonens løb, er lidt over 58 procent af dem scoret i anden halvleg, mens knap 42 procent er lavet inden pausen. Hos Brøndby er situationen lige omvendt. De blå-gule har lavet 56 procent af sine mål de første 45 minutter, mens 44 procent er scoret i anden halvdel af kampene.

FCK's mest effektive kvarter i kampene er sidste kvarter inden pausen, hvor københavnerne har scoret 27 procent af deres 55 mål. Derudover er FCK Superligaens mest effektive hold til at score indenfor de sidste fem minutter eller i overtiden. Her er hele 18 procent af FCK'ernes mål faldet.

Brøndby fordeler sine mål mere ud over kampens 90 minutter, men de blå-gule er normalt skrappe til at komme godt fra land. Laudrups mandskab har scoret 17 procent af målene inden for de første kvarter, hvor FCK kun har en andel på syv procent.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk.

Brøndbyjubel

Sidste sæsons fortjente 3-1 sejr i Parken over F.C. København står klar i erindringen hos både spillere og fans.