Altid vanskeligt i Viborg

01.04.2006 13:10

Det er et af de steder i SAS Ligaen, hvor Brøndby IF har haft det sværest de seneste år, som søndag aften danner ramme om næste opgave for de blå-gule. Brøndby har tabt de seneste to kampe på Viborg Stadion - om end seneste kamp var mod Silkeborg.

Men kigger man på opgør mod det "rigtige" hjemmehold i domkirkebyen, er der desværre også en vanskelig statistik set med Brøndby-øjne. Det er således kun blevet til én sejr de seneste fem sæsoner, som kom i hus 16. april sidste via en 2-0-triumf.

Seneste besøg i Viborg, med Viborg som hjemmehold, var 18. september, hvor Brøndby løb ind i et 1-3-nederlag, efter Martin Retov havde reduceret Viborgs føring skabt på to mål af Thomas Frandsen og ét af Steffen Højer.

Der er i øvrigt den krølle på statistikkerne, at Brøndby har været uden sejr de seneste to gange, hvor to af de indbyrdes opgør er blevet spillet i Viborg. I 2003/2004 blev det 2-2 og 2-3. I 1999/2000 endte det 0-2 og 2-2. Brøndby skal tilbage til 1996/1997 for at finde en udesejr over Viborg i en sæson med to kampe på Viborg Stadion.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk.

Mads Jørgensen

Mads Jørgensen i aktion på Viborg Stadion. Den blå-gule opbakning i baggrunden var som altid god, men det ændrer ikke ved at Brøndby IF har det vanskeligt på Viborg Stadion.