Trond: Jeg glæder mig

01.09.2005 14:35

- Jeg er meget glad. Det er virkelig noget jeg glæder mig til, indleder en meget rolig og smilende Trond Andersen, da brondby.com sætter ham i stævne i Players Lounge.

- Det er meget spændende. Jeg ser det som et skridt op for mig og jeg glæder mig virkelig til udfordringerne. Tidspunket er også godt, efter to sæsoner i AaB, hvor jeg havde en rigtig god tid. Brøndbys hold er virkelig stærkt, og det er en klub der altid spiller med om guldet, og efter mesterskabet i sidste sæson, venter der spændende europæiske kampe forude, smiler Trond der har været igennem nogle hektiske døgn.

- Jeg tror jeg passer fint ind i Brøndbys måde at spille på. Jeg ser mig selv som en spillende midtstopper, og jeg ser frem til at spille på den måde Brøndby spiller. Teknisk, offensivt og underholdende, mener den stærke defensivspiller med de store evner i hovedspillet.

- Jeg har spillet nogle gange på Brøndby Stadion, og det har altid meget svært at spille her som modspiller. Nu er jeg Brøndbyspiller, og jeg glæder mig naturligvis til at løbe ind med Brøndbytrøjen for første gang, med Brøndby Stadion i ryggen.

Og den førstkommende lejlighed til det, er næste lørdags hjemmekamp mod oprykkerne SønderjyskE.

- Jeg glæder mig meget. Der er altid god stemning og mange fantastiske fans. Det er en stærk hjemmebane og jeg ser virkelig frem til at komme i gang, slutter Trond Andersen.

De kommende dage skal bruges til at få styr på det praktiske. På mandag har han så første træning med de nye holdkammerater.

Trond Andersen viser fin teknik i Brøndbytrøjen

Trond Andersen har allerede optrådt på sin nye hjemmebane iført Brøndbytrøjen, her til ære for brondby.coms fotograf.