Topforhold på Brøndby Stadion

22.09.2005 13:49

Som den opmærksomme tilskuer og tv-seer vil have noteret sig under topbraget på Brøndby Stadion i går, er der sket en større ombygning af forholdene omkring de to udskiftningsbænke. Som et led i den kontinuerlige videreudvikling forholdene, er de to spillerbokse blevet totalrenoveret, og fremstår i dag som de mest moderne i landet, til glæde for ikke mindst de to holds trænere og ledere.

Sådan ser en moderne udskiftningsboks ud hos de regerende mestre.

Hver udskifnings"bænk" består således af 14 sæder, alle med varme og polstrede de rigtige steder, justérbare ryglæn og efter sigende yderst behagelige at sidde i. Begge rækker er blevet hævet over banens niveau, for at tilsikre bedst muligt udsyn for især de to holds trænere.

Overblik og gentagelser

Hvis trænerne har brug for at se kampens afgørende øjeblikke fra en anden vinkel, er boksene endvidere udstyret med tv-monitorer, der viser kampens forløb samt gengivelser.

Området omkring boksene er beklædt med slidstærkt kunstgræs, så det ikke slides op af ivrige assistent-trænere lige med det første.

Selvom det er behageligt, var der ingen der faldt i søvn under premieren. Nogle sæder var dog lænet længere tilbage end andre.

Sæderne er produceret af RECARO, og opstillingen er inspireret af forholdene på Real Madrids hjemmebane, Bernabeu.