Thomas R: Godkendt indsats

12.09.2005 09:15

- Det var en dejlig fornemmelse at løbe på banen og høre 13.000 tilskuere råbe ens navn. Det har jeg set frem til noget tid nu, og med en 3-0 sejr i første hjemmekamp, kan det vist ikke blive bedre, fortæller Thomas Rasmussen efter hjemme-debuten i gult.

- Jeg burde nok have scoret efter vores frisparkskombination, men selvom den var inden for rammen nåede Jacob Gregeresen desværre at redde den på stregen. Det havde været fedt, men så har jeg bare en ekstra oplevelse til gode, smiler han.

Thomas Rasmussen spillede en god kamp på venstrekanten.

Thomas Rasmussen spillede en god kamp på venstrekanten.

- Faktisk har min start herude været fuld af gode oplevelser, og kammeratskabet er rigtig godt. Det havde jeg hørt om før jeg startede, og det lever helt op til rygterne. De to sidste uger har givet mig lidt ro, og jeg har haft tid til at snakke med trænerne om spillet og løbemønstre. Det har helt sikkert været en hjælp, men det skal blive bedre endnu.

- Det vigtigste i dag er sejren. Vi får også spillet rimelig god fodbold i den første times tid, men ved 3-0 går gassen lidt af ballonen. Vi sparer på kræfterne til på torsdag, og det er nok ganske fornuftigt. Vi leverer en godkendt indsats, og jeg har fået den start jeg havde håbet, smiler en veltilfreds Thomas Rasmussen.

Dan Anton lægger bolden til rette til straffesparket.

Dan Anton lægger bolden til rette til straffesparket.

En dag på kontoret

- Alle ved at jeg skal sparke hvis vi skal score på straffespark, så det var helt naturligt at jeg tog fat i bolden, griner Dan Anton Johansen efter sejren over SønderjyskE.

- Alt i alt var det en dag på arbejdet. Vi havde noget vi skulle revanchere efter seneste ligakamp, og med et par nye folk på banen, var der flere ting der skulle køres ind.

- Det gik fint nok, og sejren kan der jo slet ikke pilles ved. Jeg erindrer ikke de skabte en eneste chance, og selvom vi ikke kører på fuld knald i 90 minutter, skaber vi en del.

- Færdigt arbejde, og så giver vi den gas på torsdag, lover Anton.