Største sejr i Odense i over otte år

26.09.2005 09:48

Brøndby IF kom lørdag for alvor tilbage på sporet i SAS Ligaen med 3-1-sejren over OB i det fynske. De var første fulde ligagevinst ovenpå to kampe med kun ét point og samtidig mestrenes første udesejr siden 31. juli, hvor det blev 3-2 i Esbjerg.

Derudover går de 3-1 ind i historiebøgerne som Brøndbys næststørste sejr i Odense i Superligaens historie og den største siden 15. maj 1997, hvor det blev til en blå-gul 3-0-triumf.

Brøndbys angriber, Morten Skoubo, passerede i alt 40 ligamål i sin karriere, da han stod for to af scoringerne mod OB. Det er tredje gang i sæson, at Skoubo laver to mål i samme kamp og 10. gang i karrieren. Totalen lyder nu på 41 mål i SAS Ligaen.

Skoubos muligheder for at blive topscorer i denne sæson fik med andre ord også et gok op ad. Han er oppe på syv scoringer allerede efter 11 runder. Seneste Brøndby-topscorer, Peter Madsen, der nåede i alt 22 mål i 2001/2002, var på syv mål efter 10 runder i den sæson.

På tilskuersiden var de 12.648 lig med ny sæsonrekord på Fionia Park i Odense. Det er i alt femte udekamp, hvor Brøndby er involveret i en sæsonrekord på lægterne. Også i Århus, Esbjerg, Viborg og Horsens er kampen mod Brøndby det lokale stadions mest sete i denne sæson.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk.

De jublende målscorere Skoubo og Elmander

Morten Skoubo og Johan Elmander sparkede Brøndby på vinderkurs i den største sejr i Odense i otte år.