Skoubo: Pointene er vigtigst

12.09.2005 09:19

- Vi spiller en udmærket første halvleg, hvor vi viser at vi er tilbage på rette spor. Det, og de 3 point, er det vigtigste i dag, fortæller Morten Skoubo, der mener at målscorerne er ligegyldige i den forbindelse.

- Det er da dejligt at score, men på den måde vi spiller, er det jo ikke det vigtigste at angriberne scorer hver gang. Der er mange om buddet, og min rolle er også at holde på bolden og lægge den af til andre, smiler han.

Skoubo har scoret til 1-0.

Skoubo har scoret til 1-0.

- Før jeg kom til Brøndby, havde jeg aldrig spillet i dette system før, så det har måske taget lidt tid at vænne sig til det. Jeg synes jeg er blevet meget bedre til at holde på bolden, og selvom det er lige meget hvem der scorer, giver det mig da lidt ro til at fokusere på mit eget spil, smiler han.

- Efter to ugers pause er det vigtigste, at vi kommer godt i gang. Spillet flyder til tider; andre perioder går det lidt langsomt. Vi får sat dem under pres de rigtige tidspunkter, og får sat den ind på de chancer vi skal score på.

Og til 2-0.

Og til 2-0.

- Det var vigtigt vi fik revancheret os, men det kan blive meget bedre. Vi får 3 point uden de store anstrengelser, og nu har vi 5 dage til at forberede os til Zürich-kampen. Vi har ikke fokuseret på dem før i dag, men fra nu af handler det ikke om andet indtil torsdag, konstaterer den dobbelte målscorer.