Skal følge op på bedste sæson

17.09.2005 10:17

Brøndbys danske mestre har intet mindre end den bedste sæson nogensinde i indbyrdes opgør med Viborg at leve op til, når de blå-gule gæster domkirkebyen i søndagens sene eftermiddagskamp. Sidste sæson gjorde Brøndby rent bord mod viborgenserne i form af tre sejre. Det gjorde Brøndby også i sæsonen 2000/2001, men sidste sæson lukkede defensiven ikke engang et eneste mål ind mod Viborg.

Thomas Kahlenberg scorede til 2-0 på udebane i Viborg i foråret.

Thomas Kahlenberg scorede til 2-0 på udebane i Viborg i foråret.

Faktisk skal man tilbage til 24. april 2004 for at finde en kamp i SAS Ligaen, hvor Viborg senest scorede mod Brøndby. Dengang tabte Brøndby med 2-3 i Viborg, mens det blev til to 2-0-sejre og én 1-0 sejr mod Viborg i sidste sæson. Det er samtidig den længste serie af kampe i træk, hvor Brøndby har holdt Viborg fra at score.

De seneste syv gange Brøndby har besøgt Viborg Stadion er det kun blevet til det ene nederlag. Derudover har mestrene hentet to sejre og fire uafgjorte. Brøndbys største sejr nogensinde i Viborg faldt 18. marts 2001, hvor Ruben Bagger, Per Nielsen og den nuværende FC Nordsjælland-spiller, Søren Krogh, sørgede for Brøndbys mål i sejren på 3-1.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk