Rent bord mod forgænger

09.09.2005 09:02

Brøndby IF har kun gode minder fra senest SønderjyskE var en del af det fineste selskab i dansk fodbold. Det var i sæsonen 2000/2001, og dengang hed klubben Haderslev FK i efteråret og HFK Sønderjylland i foråret. Men uanset hvad gjorde Brøndby rent bord med tre sikre sejre og et hav af mål. Den samlede målscore lød på 14-3 i Brøndbys favør.

Det første møde med sønderjyderne blev spillet på Brøndby Stadion 1. oktober 2000, og her vandt de blå-gule med hele 6-1. I den kamp scorede den tidligere Brøndby-spiller Oumar Barro hattrick - den eneste gang han kom på tavlen for Brøndby IF i Superligaen. Den mest scorende spiller i de tre kampe mod HFK var dog Peter Graulund, der nettede fem gange.

De to øvrige opgør i Superligaen endte med 4-2 på Brøndby Stadion og en stensikker 4-0-gevinst i Haderslev. Til den kamp blev der i øvrigt sat tilskuerrekord for sønderjydernes gamle stadion. Opgøret blev overværet af 5.234 tilskuere. Den mest sete kamp af de to på Brøndby Stadion havde 14.689 på lægterne.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk.

Kim Daugaard i aktion på Brøndby Stadion

Kim Daugaard og Brøndbyholdet har gode minder fra tidligere opgør mod SønderjyskE.