Per: Skuffet men glad

30.09.2005 11:55

- Jeg er først og fremmest glad for at vi er videre, men det spil vi præsterede, specielt i første halvleg, er ikke noget der får smil frem ret mange steder. Vi spillede af H. til i de første 45 minutter, det er der slet ingen grund til at lægge skjul på, fortæller en trods alt tilfreds Per Nielsen der nu har spillet 70 europæiske kampe for Brøndby IF.

- Vi har nået vores mål, og det er resultatet der tæller. Derfor kan vi tage hjem med tilfredshed i kroppen. Vi skal dog spille meget bedre, hvis vi skal gøre os nogen forhåbninger om, at få succes i gruppespillet, det er der ikke tvivl om.

- Jeg synes vi manglede sammenhæng mellem kæderne, spillet kørte ikke hurtigt og sikkert nok og vi investerede ikke nok. Det blev bedre i anden halvleg, og Elmanders mål gav os den ro vi skulle bruge. Vi har vel 3 afslutninger på træværket, og kunne reelt set godt have vundet kampen, men spillemæssigt var det under niveau, erkender anføreren.

- Vi er videre til gruppespillet som det første danske hold, og det kan vi da godt tillade os at være stolte af. Nu skal vi hjem og arbejde med spillet og sammenhængen i kæderne, og så er fokus 100% på næste kamp.

- Der er ingen opgaver, der ikke er vigtige i øjeblikket, så vi er allerede videre. Både i Europa og mentalt.

Per Nielsen

Per Nielsen var tilfreds med avancement til gruppespillet, ikke spillet på banen.