Laudrup: Man skal score..

18.09.2005 22:07

- Det er anden gang i træk vi taber i Jylland efter en Europacup-kamp, men modsat Århus synes jeg det er et noget misvisende resultat i dag. Omvendt må jeg også acceptere at vi taber, når modstanderen scorer 3 mål.

Michael Laudrup evaluerer præstationen efter 3-1 nederlaget i Viborg.

- Vi starter med at spille som vi gør i kampen mod Zürich, og vi ved godt hvad Viborg helst vil. Egentlig gør vi mange ting rigtigt, men så scorer de første gang de er i nærheden af vores mål.

- Det kan godt være det sætter sig lidt, men bortset fra en kort periode i anden halvleg, har vi faktisk godt styr over det defensivt.

Daugaard erstattede Auri på backpladsen fra 2. halvlegs start.

Daugaard erstattede Auri på backpladsen fra 2. halvlegs start.

Offensive rokader

- Vi prøver meget, og rykker også flere spillere frem i løbet af anden halvleg. I perioder spiller vi med 3 bagest og rykker både midtbane og angreb længere frem, og det lykkes også at skabe en del chancer.

- Vi brænder bare alt, bortset fra en enkelt, og så kan man ikke vinde, konstaterer han tørt.

- Det har intet med træthed at gøre. Det er der vist ingen, der har set alle 94 minutter, der kan være i tvivl om, men vi scorede ikke på de chancer vi skaber, og i de 10 minutter hvor kommunikationen halter lidt i vores forsvar, laver de to.

Hverken Skoubo eller Christensen formåede at score.

Hverken Skoubo eller Christensen formåede at score.

Onsdag

- De ting, der fungerede perfekt i torsdags, kiksede lidt i en kort periode i dag, og det kostede.

- Jeg tror ikke man kan sige, at vi har et udebanekompleks, men vi skal da til at vinde nogle kampe. Det kan vi jo passende starte med at gøre på onsdag, og gør det mindre, at det er en hjemmekamp, runder Laudrup af, trods alt med et skævt smil og humoren i behold.