Laudrup: Målet nået

29.09.2005 23:17

- Målsætningen med UEFA Cup'ens gruppespil er nået, og på den baggrund er det en tilfredsstillende indsats vi leverer i aften. Når det er sagt må vi erkende at FC Zürich var lige præcis lige så svære som vi havde regnet med, og indsatsen i aften levede ikke op til vore forventninger.

Cheftræner Laudrup er glad for at sæonens første delmål er nået, men ikke helt tilfreds med spillet.

- Vi tillod dem meget mere end på Brøndby Stadion, og pauseføringen på 1-0 var fuldt fortjent. Vi lå simpelthen for langt fra dem i første halvleg, men fik rettet en del i pausen,

- I anden halvleg fik vi en drømmestart med Elmanders mål, men det kunne igen havde gået galt, da vi var tæt på et selvmål i den anden ende.

- Heldigvis reagerede Ankergren hurtigt, og i den efterfølgende periode kunne vi med lidt held have scoret et par mål.

- Desværre var træværket i vejen 2-3gange, men som kampen skrider frem får vi mere og mere fat i den.

Fuldt fortjent

- Overordnet set er det fuldt fortjent at vi går videre til gruppespillet efter de to kampe, men ser man på denne kamp alene, kunne den jo have endt med ethvert resultat. 4-4 havde måske været mere beskrivende for kampens forløb, mrn det vigtigste er, at vi er videre,

- Vi er glade for, at målet nu er nået, og så må vi tage fat på at løse de opgaver der ligger foran os. Vi skal helt sikkert spille bedre i gruppespillet end vi gør i aften, men det ved vi også vi kan, runder Laudrup af.