Laudrup: Flot angrebsspil

24.09.2005 23:22

- Vi spiller en rigtig god første halvleg og i perioder fremragende angrebsspil. Vi scorer 3 mål, og kunne med lidt held have lavet mindst to mere, så på den baggrund er det meget svært ikke at være tilfreds i dag.

I det hele taget var de første 45 minutter på et rigtig højt niveau, og begge hold scorer nogle flotte mål. Heldigvis laver vi flest, smiler en glad cheftræner efter sæsonens kun anden udesejr.

- Vi bliver ikke levnet så meget plads i OB?s defensiv, som det muligvis tager sig ud. Kreditten må gives til mine spillere, der spiller bolden hurtigt rundt, bevæger sig meget for hinanden, og derved skaber pladsen til, at spille den form for angrebsspil vi bedst kan lide.

- Vi spiller en god gang fodbold og vinder en vigtig kamp på udebane mod rækkens nummer 4, der kunne have overhalet os med en sejr. Det kan vi selvfølgelig bruge til de kommende opgaver.


Skoubos formkurve

- Det er god ballast til ugens meget vigtige opgør i Zürich, hvor vi vil stå godt rustet, hvis vi kan score et enkelt mål. Som vi spiller nu ser det godt ud, og med Morten Skoubo i en rigtig god formkurve, kan det godt lade sig gøre.

- Jeg vil helst ikke trække enkeltspillere frem, men alle kan jo se, at Morten spiller rigtig godt for tiden. Han har hele sæsonen vist, hvor vigtig en spiller han er for os, og i dag scorer han en af den slags mål, man kun laver med masser af selvtillid.

- Den slags ser vi ikke hver dag fra ham, men vi ved han kan, og det kan blive bedre endnu.

- Han dribler og vender rundt på de helt rigtige tidspunkter, og sparker til det meste i øjeblikket. Det lover godt, smiler Laudrup, og ser frem mod ugens UEFA-Cup opgør:

90 minutter fra dommen

- Vi har et godt udgangspunkt med 2-0 fra hjemmekampen. Det handler om mental styrke, og det er vigtigt at vi går til opgaven med samme indstilling som i dag; vi skal score.

- Med et enkelt mål skal de lave 4, og det tror jeg helt ærligt ikke på de kan.

- I disse turneringer afhænger succes og fiasko af 2x90 minutter. Vi har spillet de første 90, så der er kun én kamp tilbage, og det er vist ikke nødvendigt at gentage, hvor vigtig den kamp er, runder Laudrup af, før turen går mod hovedstaden igen. Med 3 point på kontoen og udsigten til en afslappende søndag.

Johan Elmander jagtes af OB's Ulrik Laursen

Johan Elmander var én af de sprudlende spillere i Brøndbys offensiv, der på en halvleg satte tingene på plads.