Kun Agger med fuld spilletid

09.09.2005 12:39

Listen af spillere med fuld spilletid på Brøndbys mandskab i denne sæson kommer ned på blot én spiller, når mestrene lørdag løber på banen mod SønderjyskE's oprykkere. Med Per Nielsen skadet er det kun Daniel Agger, der kan opnå fuld tid på banen.

Efter 7. runde var det kun Agger og anfører Nielsen, der havde spillet samtlige kampe fra start til slut, mens dog også Kasper Lorentzen, Johan Elmander, Martin Retov og Marcus Lantz alle havde optrådt i samtlige kampe.

Med tilgangen af norske Trond Andersen får Brøndby dog endnu en spiller med fuld spilletid i SAS Ligaen. Andersen nåede nemlig at spille alle minutter for AaB inden skiftet.

Henrik Kildentoft er spilleren med mindst spilletid af dem, der har været på banen. I alt er det blevet til 12 minutter. Ligesom Kildentoft har Thomas Rasmussen og Thomas Hansen  kun spillet én kamp for Brøndby i denne sæson.

Kaspar Dalgas og Ruben Bagger er de eneste, der endnu mangler spilletid i denne sæson.

Produceret i samarbejde netsuperligaen.dk.

Daniel Agger i nærkamp i hjemmekampen mod Ajax Amsterdam

Med anfører Per Nielsen ude bliver Daniel Agger eneste spiller hidtil med fuld spilletid for Brøndby i SAS Ligaen, hvis han vel og mærket kommer på banen i hjemmekampen mod SønderjyskE i morgen.