Hjemmebanerekorden er nu blå-gul

10.09.2005 21:00

Rekorden for flest sejre i træk på hjemmebane kom lørdag til Brøndby, da de blå-gule med 3-0 over SønderjyskE vandt den 10. hjemmekamp på stribe. Mestrene har ikke sat point til hjemmebane siden 24. april, og i denne sæson hedder det fem hjemmekampe, fem sejre, 15 point og flotte 13-2 i målscore.

Morten Skoubo scorede Brøndbys to første mål, og det er fjerde gang i hans tid i klubben, at angriberen kommer på tavlen to gange i samme kamp. I sin SAS Liga-karriere har Skoubo været dobbelt målscorer ni gange og scoret et enkelt hattrick.

Mål nr. 2 er sat ind.

Mål nr. 2 er sat ind.

Dan Anton Johansen var manden bag hjemmeholdets tredje mål i sejren, og det er femte gang, han scorer et mål i SAS Ligaen. Alle fem er scoret på straffespark. Det første faldt 13. maj 2001, hvor han scorede det afgørende mål i 2-1-sejren over AGF. Dan Anton Johansen har spillet i alt 175 ligakampe for Brøndby.

Seneste straffesparksskytte for Brøndby var Johan Elmander, der brændte sit forsøg i 4. rundes 3-1-sejr over AaB. Thomas Kahlenberg er seneste Brøndbyspiller, der har scoret fra 11-meter-pletten. Det var i 31. runde i sidste sæson, hvor han sørgede for målet til 2-0 i 7-0-sejren, der endegyldigt sikrede Brøndby DM-guld nummer 10.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk