Hjemmebanerekord står for fald

08.09.2005 10:26

Brøndby IF kan sætte ny rekord for SAS Ligaen, hvis mestrene og pokalvinderne formår at hive en sejr i land i lørdagens fremskudte tv-opgør mod oprykkerne fra SønderjyskE. Med seneste sejr over FC Nordsjælland med cifrene 2-1 tangerede de blå-gule nemlig SAS Ligarekorden med ni hjemmesejre i træk, som FC Midtjylland satte i de ni første hjemmekampe på SAS Arena i Herning.

Dermed kan rekorden blive Brøndbys alene, hvis det skulle blive til den 10. fulde gevinst i træk på eget græs. Brøndby har ikke sat point til på hjemmebane siden 24. april, hvor Silkeborg opnåede 0-0 på Brøndby Stadion. Siden da nåede Brøndby op på syv hjemmesejre i træk uden scoring mod sig og efterfølgende 3-1 over AaB samt 2-1 over FC Nordsjælland.

Brøndby har allerede spillet 10 hjemmekampe på stribe uden at tabe. Men der er et pænt stykke op til SAS Ligarekorden på dét punkt. Både AGF og FC København har spillet 26 hjemmekampe på stribe uden at tabe. Seneste Brøndby-nederlag på hjemmebane kom 2. april, hvor FC Midtjylland vandt med 1-0.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk.

Johan Elmander fokuseret

Et fokuseret Brøndbyhold skal lørdag sætte ny rekord i SAS Ligaen mod SønderjyskE.