Europæisk succes for kvinderne

18.09.2005 09:57

- Vi kan gå hele vejen, lød det begejstret fra Kenneth Heiner Møller der er træner for Brøndby IF's bedste kvindehold efter at Arsenal Ladies FC var blevet besejret 1-0 på Brøndby Stadion i UEFA Women's Cup-gruppespillet.

Brøndbys kvinder gjorde dermed rent bord i deres gruppe og sluttede på en fornem førsteplads, hvilket giver en lidt lettere lodtrækning til kvartfinalerne hvor modstander ser ud til at blive franske Montpellier.

425 tilskuere havde fundet vej til Brøndby Stadion, og de så en noget tam 1. halvleg hvor begge hold virkede som om de var tilfredse med at få et point hver og dermed slutte som ubesejrede. 2. halvleg bød på en anelse mere nerve og kampen åbnede sig for alvor, da Brøndby bragte sig foran 1-0. Det skete på et flot mål af Stine Kjær Jensen som med et finurligt hovedstød snød Arsenals målmand Emma Byrne, der var kommet på mellemhånd.

- Vi bringer en masse energi og fight, som man skal gøre i de her Europa Cup-kampe. Men i 1. halvleg er vi for dårlige til at holde fat i bolden, smider den væk for hurtigt og laver også et par farlige afleveringer på tværs af banen. I anden 2. halvleg formår vi at holde noget bedre fast i bolden og kører dem til sidst trætte, fortalte Brøndbytræneren til Berlingske Tidende efter kampen.

Ekstra

  • Besøg kvindeholdets website