Elmander: Fed følelse

30.09.2005 10:40

Johan Elmander var manden bag det alt-afgørende mål, der i sidste ende sendte de danske mestre og pokalvindere videre til UEFA Cuppens gruppespil, som det første og hidtil eneste danske hold. Den store svenske angrebsprofil kom dermed op på tre mål i europæisk sammenhæng i blot syv kampe.

- Det er et meget afgørende mål jeg får sat ind, det må vi nok erkende. Opspillet var flot, og indlægget fra Sennels var helt perfekt. Selvfølgelig var det en fed følelse at se den gå ind, fortæller Elmander fra Schweiz.

- Vi får en rigtig god start på anden halvleg, og det ændrer kampen en lille smule. Fra at spille meget usammenhængende bliver vores spil mere roligt, og vi kommer frem til en del gode afslutninger, som kunne have givet os sejren.

- Vi er slet ikke tilfredse med første halvleg, og der er også perioder af anden, hvor vi ikke rammer niveauet, men jeg holder fast i, at vi får skabt chancerne og er tæt på at score 2-3 gange yderligere. Og så er det altid fedt at score, griner den store angriber i omklædningsrummet.

- Nu skal vi fokusere på, at vi har kvalificeret os til gruppespillet, og så i øvrigt tage hjem og vinde weekendens kamp. Der må slet ikke være nogen tvivl på søndag, vi skal frem over stepperne og have 3 point. Så simpelt er det.

Johan Elmander jubler over en scoring i SAS Ligaen mod OB

Johan Elmander scorede det vigtige udebanemål der sikrede Brøndby deltage i UEFA Cup gruppespillet.