Sæsonkort og adgangssystemet

24.10.2005 09:27

Som du sikkert har oplevet ved dine besøg på Brøndby Stadion har vi i forbindelse med åbningen af den nye sæson haft problemer med stregkoderne på sæsonkortene.

Fejlen skyldes en kombination af at den software som ligger bag det elektroniske adgangssystem, ikke havde taget højde for nogle elemeter i overgangen fra den overståede sæson til den nye sæson samt at nogle sæsonkort er printet med en forkert farve stregkode.

De it-mæssige problemer er nu løst, og vi har løbende inddraget og ombyttet sæsonkort med forkert stregkode.

Forkert farve på stregkode

Vi skal dog for en sikkerheds skyld bede dig kontrollere farven på dit sæsonkorts stregkode. Er farven grå og ikke sort, beder vi dig kontakte os og oplyse plads-id og kontrol-id på dit sæsonkort, så sørger vi for at der bliver printet et nyt sæsonkort til dig som du kan afhente i receptionen på Brøndby Stadion før søndagens SAS Liga-kamp mod AGF og UEFA Cup-kampen mod Maccabi Petach-Tikva. Dette er især vigtigt hvis du har fået dit kort aktiveret til UEFA Cup-hjemmekampene.

Du kan kontakte os ved at sende en mail til Ida Lilleås, [email protected], eller ringe på telefon 43 63 08 10. Du kan også medbringe dit sæsonkort til Brøndby Stadion i løbet af ugen, så printer vi et nyt kort med det samme.