Revanche for alle pengene

31.10.2005 10:42

Brøndby IF fik 100 procents oprejsning efter seneste møde med AGF i SAS Ligaen, hvor de blå-gule tabte med 0-3 i Århus, da det søndag eftermiddag blev til en 4-0-sejr i 16. runde. Og de seneste tre hjemmekampe begynder at minde om perioder i foråret, hvor Brøndby fejede al modstand til side på vejen mod klubbens 10. danske mesterskab.

Søndag blev det 4-0 mod AGF, og dermed er Brøndby oppe på 15 hjemmekampe i træk uden nederlag, ligesom de seneste tre hjemmekampe på stribe er vundet med samlede cifre 13-1! I fem af sæsonens hidtil ni hjemmekampe har Brøndby desuden holdt modstanderne fra at score - det der var mestrenes speciale i forårssæsonen på hjemmebane.

En tilskuerrekord blev det også til, da Brøndby savede AGF midt over. Hele 21.227 så til fra tilskuerpladserne, og det er det højeste tilskuertal nogensinde til et opgør mellem de to klubber. Den hidtige rekord stammer fra Århus Stadion, hvor stadionrekorden er 20.104 til en kamp mod Brøndby. På Brøndby Stadion var den 19.195 indtil søndag eftermiddag.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk.

Kasper Lorentzen er tæt på at score

Kasper Lorentzen havde mange gode aktioner og må bla. se det her forsøg blive reddet på målstregen.