Retov: Sejren var det vigtigste

17.10.2005 09:54

- Vi kan vel ikke være helt tilfredse med den spillemæssige indsats, for selvom vi før kampen snakkede om, at holde intensitet og tempo, bliver vi alt for pressede i den første halve time. Vi spiller simpelthen ikke hurtigt nok, forklarede Martin Retov efter kampen til brondby.coms udsendte i Haderslev.

- Indstillingen er god nok, og vi fighter for hinanden, men først efter pausen får vi spillet til at hænge sammen. Vi får sat tempo på afleveringerne og flytter os for hinanden. Faktisk styrer vi på det tidspunkt opgøret, men så laver vi et halvdumt frispark ved hjørneflaget, og det udnytter Sønderjyske flot.

- Det giver dem tro på, at det kan lykkes, og så bliver sådanne kampe altid lidt ekstra hektiske til sidst. Vi skaber dog stadig flere helt åbne chancer, og i de sidste 5 minutter har vi 2 eller 3 af den slags, der skal scores på.

- Vi bør lukke kampen, men selvom der er spænding til sidst, hiver vi 3 point med hjem, og det er hvad det handler om, runder Retov af.

Martin Retov jubler sammen med Elmander, efter førstnævntes oplæg til 2-0 målet

Martin Retov spillede påny en stor kamp på Brøndbys midtbane hvor han var i oplæggerens rolle, ligesom han selv havde en stor åben målchance, hvor heldet dog udeblev.