Retov: Det handlede om at vinde

20.10.2005 10:55

- Vi er glade for at være videre og med i hatten, når der trækkes lod til forårets kvartfinaler i pokalturneringen. Kampen i dag var selvfølgelig vigtig nok på den måde, at vi skulle vinde for at være med, men kun sejren talte; resten behøver vi vist ikke snakke så meget om, fortalte Martin Retov efter pokalkampen mod Silkeborg.

- Når vi starter foråret er der 3 kampe til en eventuel finale, og den går vi naturligvis efter igen. Vi vil jo gerne forsvaret titlen, underbygger han.

- Før kampen snakkede vi om at fokus var på sejren, samt at undgå skader. Begge ting lykkedes til fulde, så vi kan kun være tilfredse.

Omkring kampens kvalitet fortæller Retov:

- Tingene hænger lidt sammen. En onsdagskamp klokken 18 i 5 grader trækker ikke fulde huse, og  7.000 var vel egentlig mere end man kunne forvente. Jeg tror det vigtigste for dem udenfor var det samme som for os andre: Det handlede om at vinde, og nu kigger vi på næste opgave.

Brøndby har scoret til 1-0 

Per Nielsen sendte Brøndbys på sejrskurs i første halvleg.

Skoubo tilbage

- Vi investerede ikke helt nok den første halve time, og derfor blev det som det blev. Efter vores mål får vi dog meget bedre fat i spillet, og der er vel ingen tvivl om resultatet på noget tidspunkt, mente topscorer Skoubo der var tilbage efter sin skadespause.

- De scorer godt nok et mål, men kommer ikke rigtig i nærheden derefter, så det var vel som det skulle være, selvom det ikke var det flotteste spil.

- Jeg har selv kun trænet fuldt med en enkelt gang, så jeg er rimeligt tilfreds med min egen indsats. Det handlede også lidt om at teste mig selv i kamp, og det gik fint. Jeg spillede 70 minutter, og tror jeg er klar til en hel kamp i weekenden, men nu får vi se.

- Vigtigst i dag er det, at vi vinder en kamp uden at det koster alt for meget, og nu har vi indfriet målet om at overvintre i turneringen, smilede topscoreren.