Per: Ingen tvivl dér

20.10.2005 09:38

- Vi har lidt småproblemer med at komme i gang i den første halve time, hvor vi slet ikke er ude af startblokken. Efter vores scoring til 1-0 kører det dog som det skal, og det er lidt dumt at vi lukker dem ind i kampen igen, ligesom vi gjorde i weekenden, mente 450-kamps "jubilaren" Per Nielsen efter pokalsejren over Silkeborg.

- Jeg ser det som utur at det sker, for endnu en gang har vi 3-4 store chancer, vi bør score på, og så er den kamp jo lukket. Vi skaber selv spændingen, men holder dog hovedet koldt og er videre.

Om de to situationer, der fører til Brøndby-mål fortæller anføreren:

- Den første ser jeg ikke rigtig før den dumper ned foran mig, og så sparker jeg den bare ind. Det var ikke et videre flot mål, men det hele tæller.

- Straffesparket, som begås mod mig, kan der vist ikke være den store tvivl om. Jeg forstår ikke hvorfor han river mig omkuld, for bolden er ikke i nærheden, men når dommeren ser den, kan han slet ikke undgå at fløjte.

- Så er pokalturneringen overstået for denne halvsæson, og vi kan fokusere på ligaen og UEFA-kampene. I første omgang handler det om FCM, som gæster os i weekenden. Det er en kamp vi skal vinde, og vi kan i hvert fald ikke bruge tunge ben som undskyldning, for så hård var kampen i dag ikke, slutter anføreren af.

Per Nielsen har scoret til 1-0

Bolden triller i mål efter Nielsens afslutning, og i anden halvleg fremtvang han straffesparket som Johan Elmander scorede på.

Straffe

Straffe

Straffe

Straffe

Straffe

Per efter kampen

Smilene efter kampen var store hos anføreren der scorede et mål og lavede en assist. Flot og færdigt arbejde af 450-kamps jubilaren.