Nyt cleansheet i sigte

28.10.2005 12:44

Brøndby IF's speciale fra foråret - at holde modstanderne fra at score på Brøndby Stadion - kan komme på tale igen på søndag, når det gæstende mandskab hedder AGF. De hvide har nemlig ikke formået at score på Brøndby Stadion siden 11. maj 2003, hvor opgøret mandskaberne imellem endte i remis, 1-1.

Siden da har Brøndby holdt østjyderne helt fra fadet i tre kampe på stribe, nemlig to gange 2-0 og senest 4-0, da AGF blev kørt over for knap et år siden. Indenfor de seneste 10 sæsoner har de blå-gule tillige to 2-0-sejre, en 3-0-sejr og en 5-0-gevinst mod AGF, hvilket også er Brøndbys største sejr nogensinde over århusianerne.

Brøndby IF var helt ustyrlige på hjemmebane i slutningen af sidste sæson og starten af denne, hvor det såmænd blev til hele otte hjemmekampe i træk uden ét eneste mål af modstanderne. Det betød ny SAS Ligarekord sat af Danmarksmestrene. I denne sæson isoleret set er det indtil videre blevet til fire "clean sheets" på hjemmebane. Senest 5-0 over FC Midtjylland, som også blev slået 3-0 i sæsonpremieren.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk.

Brøndbyjubel

Brøndby scorer masser af mål på Brøndby Stadion, samtidig med at Casper Ankergren og resten af defensiven ofte holder modstanderen fra at score.