Lorentzen vokser spillemæssigt

31.10.2005 09:25

- Spillet fungerer for holdet, og så er det ikke svært at falde ind når man spiller centralt. Jeg er med i et par mål, og scorer også selv. På den baggrund skal man da være glad, skal man ikke, spurgte Kasper Lorentzen med det største smil på hele Brøndby Stadion efter 4-0 sejren over AGF.

- Jeg synes jeg vokser spillemæssigt hele tiden. Jeg gør mit på den plads jeg nu spiller, og har jo været med i stort set alle kampe i år. Jeg ved godt, at pladsen ikke er min hver gang, men jeg har det rigtig godt med min rolle på holdet og i truppen i øjeblikket.

- Det er en fornøjelse at være med, smiler han.

Kasper Lorentzen var lige ved at få bolden i nettet i to omgange i første halvleg

Kasper Lorentzen var stjernen der lyste på den stor Brøndbyaften, hvor hele holdet gjorde det fremragende.

Sennels med frem

- Vi spiller fremragende de første 45 minutter, hvor vi spiller med 1, max 2 boldberøringer og skaber masser af chancer. Vi scorer kun et enkelt, og det er vel det eneste man kan kritisere os for, mener Asbjørn Sennels.

- Kim og jeg får at vide, at vi skal højt op på banen i dag, og i perioder spiller vi næsten 2-4-4. Det er en del af oplægget, og vi kommer igennem til rigtig meget. I halvlegen får vi at vide, at vi spiller fuldstændigt som vi skal, og oplægget er, at vi skal ud og gå efter det næste mål med det samme. Men sådan er det nu altid, smiler han.

- Det sker ikke, og vi mister lidt tempo. Efter 2-0 målet kan man dog igen mærke at vi sidder på det hele. Jeg ved ikke om AGF var ringe, eller vi var rigtig gode i dag, men 4-0 var ikke et mål for stort.

Johan Elmander viser boldkontrol

Johan Elmander var mere en spilstation end afslutter i 4-0 triumfen mod AGF.