Lorentzen: Vi har overskuddet

24.10.2005 09:22

- Vi har en ekstrem bred trup, og det er det, der gør holdet så godt. Vi har råd til at skifte ud i startopstillingen, og kampen i dag viser at vi har overskuddet i truppen.

- Jeg synes jeg ligger godt til Elmander på toppen. Han søger lidt ned i banen en gang imellem, og selvom jeg ikke er angribertypen, går jeg frem og udfylder hullet, og det lykkes da meget godt, vurderer den dobbelte målscorer beskedent.

- Jeg er glad for at spille, og score mål, men ved også godt at to mål ikke er nogen garanti for en plads i startopstillingen. Det er helt ok, for jeg tror ikke jeg ville kunne spille alle kampe alligevel, og som relativt ny i gamet handler det om, at blive kørt ordentligt ind, og ikke forcere noget.

- Der er kamp allerede på onsdag, og sådan er det resten af efteråret, så mon ikke jeg får mine chancer.

Kasper Lorentzen og Johan Elmander jubler

Kasper Lorentzen scorede flot til 3-0 og jublede efterfølgende sammen med Elmander.

Øm Anton

- Fed kamp, og dejligt vi får lavet 5 kasser. Jeg går ud fordi jeg har nogle småproblemer, men håber da jeg kan spille på onsdag igen, sagde Dan Anton Johansen efter kampen.

- Når man spiller en kamp som den i dag, er der ingenting der gør ondt, men jeg kan sgu godt mærke baglåret lige nu.

- Vi er inde i en virkelig god periode, og vi skal udnytte den selvtillid vi har i truppen lige nu, til at lukke hullet op til førstepladsen. Det tror jeg nu også vi gør snart, griner den lille back.