Laudrup: Vi lukker dem ind

16.10.2005 20:11

- Vi starter ikke godt nok, og SønderjyskE har stor ære af første halvleg. Vi ved de er gode i kontrafasen, og vi var helt klar over hvordan kampen ville udforme sig, med os i stor boldbesiddelse, og dem i hurtigt omstillingsspil, og derfor er det vigtigt at vi holder tempo i spillet.

- Det formår vi ikke godt nok i starten, konstaterer en nøgtern Michael Laudrup efter sæsonens kun anden sejr i Jylland.

- De skabte lidt flere problemer, end vi bryder os om, og ud over målet har vi kun en enkelt, dog meget stor, chance, da Retov har den på stregen.

- Det får vi snakket om i pausen, og vi skifter Lorentzen ind, for at støtte Elmander på toppen. Samtidig rykker vi Daugaard tilbage, hvor vi ved han med sin store rutine og blik for spillet altid kan skabe ro.

Succesfuld omstilling

- Det lykkes meget godt, og indtil de scorer er boldbesiddelsen vel 80-20 i vores favør. Vi har chancerne til at lukke kampen, men efter en stor chance lukker vi dem ind ved en dødbold.

- De sidste 10 minutter bliver derfor lidt mere hektiske end nødvendigt, men vi skaber stadig chancer, som vi faktisk bør score på.

- Jeg er naturligvis glad for sejren, for det er altid svært at vinde over oprykkerne på deres hjemmebane, hvor de giver alt hvad de har, og vi har ikke været forvent med sejre i Jylland. Derfor er jeg tilfreds, men der er dog stadig nogle ting jeg ærgrer mig over i dag.

- Vi skal blandt andet arbejde videre med tempoet og skarpheden, men de ting får mig nu ikke til at være mindre tilfreds med 3 point til tabellen, runder cheftræneren af med et skævt smil.