Laudrup: Sejren vigtigst

19.10.2005 22:52

- Man kan sige vi fik det vi kom efter i dag. Der var én runde i pokalturneringen på denne side af jul, og en sejr her betyder at vi er i kvartfinalen, når turneringen genoptages til foråret. Det er det vigtigste, fortæller Michael Laudrup efter kampen.

- Spillet var lidt op og ned, faktisk mindede det om søndagens kamp langt hen ad vejen. Vi lukker også et mål ind mod slutningen af kampen, i en periode hvor vi burde have lukket opgøret med en scoring eller to mere.

- Det gav noget unødvendig spænding til sidst i kampen, men selvom man aldrig kan være sikker i sådan en situation, kom føringen aldrig i fare.

- Vi havde godt styr over kampen, og selvom vi ikke kommer særligt godt ud til den første halve time, var der vel aldrig rigtig tvivl om resultatet.

Fremgang

- Udover sejren var det positivt at se Morten Skoubo tilbage, og at vi ikke fik nogen skader. Kim Daugaard får godt nok et trælår, men det er vist ikke så slemt. Vi får også set Kildentoft efter en lang skadespause, og det kan vi arbejde videre med.

- I øjeblikket tager vi kampene én af gangen, og det samme gør vi med opstillingen. Der er flere spillere på vej tilbage, og fremgang hos de langtidsskadede. Det går bedre med Rytter end vi havde frygtet, og selvom Kim Christensen fik et tilbagefald, ser vi også forhåbningsfuldt på hans muligheder.

- Vigtigst i dag er, at vi nu har nået endnu et mål i efteråret. Vi er med i pokalturneringen efter vinterpausen, og nu gælder det næste kamp, som jo allerede er på søndag, fortæller Laudrup efter noget der lignede en dag på kontoret.